HTML

H. Kovács újra támad

H. Kovács ismét (és megint+újra) összezördül...

Friss topikok

  • C.Panna: Mindegy melyikhez szólok hozzá. Szeretnék még olvasni sok-sok H.Kovácsot. A véleményemet remélem s... (2007.10.18. 23:02) H. Kovács szilvesztere
  • ancsi: Nagyon teccett :) Nem is tudtam, hogy blogot írsz. Miért nem írod tovább? Nekem is van egy, de cs... (2007.07.25. 20:11) H. Kovács és a bulvársajtó

Linkblog

Archívum

A VITA

2007.04.18. 19:26 Johnnie

H. Kovács este hétkor leült egy kiló csipszel és némi sörrel a tv elé. Tudta, hogy ma lesz a nagy küzdelem, így gyorsan elhelyezkedett, nehogy lemaradjon valamiről.

A két ringsegéd előkészítette a terepet. Komor tekintettel felmérték a helyszínt. A küzdő felek már a helyükön voltak. Mindketten megpróbáltak nyugodtak maradni, de már a mérlegelésen is látszott, hogy elszántak és felkészültek. És egymás vérét akarják venni. A szpíker közben elkezdte felkonferálni a mérkőzést:

- Köszöntöm ma este a kedves nézőket! Ma a tét nem kevesebb, mint a Magyarország Box Promotion 4 éves bajnoki öve! És akik megküzdenek ezért! A jelenlegi bajnok! A titokban mutogató! Aki legény a gáton! A piros sarokban Gyalcsáááány "Veszettkutyaaa" Fernandoooo! Kihívója a korábbi bajnok, aki mindent megtesz a népszerűségért! A méltán hírhedt és acélos tekintetű! A narancs sarokban, Urbááááááán "Győznifogooook" Vendeeeeel! Most pedig felkérem a bíró urat, hogy ismertesse a szabályokat!

A bíró pulpitusa mögül, komoly arcal nézett a két ellenfélre.
- Tudom, hogy mindenki izgatottan várja már a nagy eseményt, de előtte gyorsan a szabályok! Tilos könyökölni! Tilos egymás vagyontárgyainak vagy családi kapcsolatainak firtatása! Tilos plakátok mutogatása, vagy azok átrajzolása, különös tekintettel a Hitler bajuszra! Tiszta küzdelmet szeretnék látni! BOX!

A két ellenfél, egymás vállának feszülve próbált meg minél jobb pozíciót felvenni. Az első menetben még kissé zavarta őket a gong. Felváltva vittek be egymásnak ütéseket. A bírónak nem sok dolga akadt, de azért láthatóan résen volt és a legcsekélyebb szabályszegésre is odafigyelt. Először Gyalcsány támadott! Egy jól irányzott dicséretet küldött az ország lakossága felé, amit néhányan mosolyogva, néhányan pedig hörögve fogadtak. Ezek után Urbán vette át a kezdeményezést és megpróbált fogást találni ellenfelén, aki remekbeszabott Armani öltönyében rendíthetetlennek tűnt. A milliárdok elsikkasztására tett célzások úgy peregtek le róla, mint őszi légy a bezárt ablakról. Minden adandó alkalmat kihasznált, hogy apró szúrásokkal gyengítse ellenfele érveit. Urbán személyeskedése majdnem rossz irányba terelte a harcot, de a bíró (bár néha belezavarodott mondandójába) résen volt és közbelépett.

A hosszas frázispufogtatások és valótlan állítások után kezdett kifulladni a vita. A nézők egy része elkezdett mocorogni, voltak, akik füttyel próbálták meg felrázni a küzdőket.

A küzdelem végén a szpíker újra figyelmeztette nézőit:
- A szigorú szabályok szerint a nézők dönthetik el, hogy ki lesz a győztes, aki a következő négy évben birtokolhatja az ország övét! Kérem szavazzanak! Békés estét mindenkinek!

H. Kovács csalódottan kapcsolta ki a tévét. Már megint egy jól beharangozott médiaesemény volt. Sportszerűség? Jakérem... ahhoz sportolókra lenne szükség, nem politikusokra.

H. Kovács zúgó fejjel befeküdt az ágyába és mielőtt elaludt elhatározta, megint pénzfeldobással fog szavazni. Jobb ötlete ugyanis nem volt.

----

"Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor között az elmaradt kézfogás után is feszült maradt a hangulat. A vita első fordulójában mindketten kijátszották az árvízkártyát, később elhatárolódtak a panelprolizástól." Forrás: Index.hu - 2006.04.05
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnieoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr1060464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása